CLER

CLER - Club de lectures recomanables

¿Puede volar un cangrejo?

Els àlbums il•lustrats són llibres circulars. Coberta, portada, contraportada i guardes formen part de la narració. Aquest llibre, Pot volar un cranc ?, a mig camí entre l’àlbum i el llibre de coneixements, n’és un bon exemple.
A les guardes hi trobem un mur, una mena de paret plena de “graffitis” amb frases que conviden a la reflexió.

“Como no sabian que era imposible, lo hicieron” (anònim). “¿Que pasa con los agujeros cuando se termina el queso ?” o “Para que pueda surgir lo posible es preciso intentar una y otra vez lo imposible” (Hermann Hesse), son alguns exemples d’aquestes frases que cobreixen el mur, cada una amb un estil de lletra i un color diferent. Tota una declaració de principis.


El llibre ens proposa sis preguntes curioses i a primera vista, impossibles. I llavors, dos grups de personatges (alguns famosos i altres anònims) responen dient que si o que no respectivament. La resposta la trobarem sempre a la pàgina següent, a vegades tan sorprenent com la pregunta o més.

Els originals textos són de Florencia Esses i Graciela Repún i les il•lustracions, hiperrealistes , de Javier Peña. Editat per Oceano Travesia.
No us podeu perdre aquest llibre. És una verdadera màquina de fer pensar petits i grans i un mecanisme molt eficaç per despertar la imaginació. Quasi res...

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari