CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Ciutat d'orfes

AVI. Ciutat d'orfes. [Barcelona] : Bambú, 2012.  375 p. 

Imagineu-vos enmig d’un escenari que reprodueix el Nova York del 1893: misèria, gent pels carrers, brutícia, i sobretot infants que intenten guanyar-se la vida fent el què sigui. Aquesta és la història d’en Maks Geless, un noi de tretze anys que forma part del petit exercit d’infants que ven diaris per la part baixa de la ciutat i es converteix en detectiu per salvar la seva germana -acusada d’un robatori-, davant la desesperació de la resta de la família.
Ciutat d’orfes és una novel.la d’acció trepidant, molt ben ambientada i amb un tex molt àgil. La trama atrapa des del primer moment, ja que tot el que passa sol començar amb fets molt colpidors que a mesura que avança el text es van resolent. Aquest autor novaiorquès que signa amb el pseudònim d'Avi, ha fet també d’aquesta obra un cant a l’amistat, a la lleialtat i a la vida, una novel.la optimista tot i ser una història molt crua.
Novel.la inclosa en la prestigiosa Llista Kirkus, creada per la crítica nord-americana, com un dels millors llibres juvenils de 2011.
Molt recomanable!!

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari