CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Es publiquen els còmics Antes de Watchmen i El Supergrupo: el superretorno que reprenen les aventures de diversos grups de superherois de la historieta

Si hi ha un còmic de superherois que ha trencat prejudicis sobre el gènere i ha arribat a aficionats de qualsevol condició és Watchmen, l'obra magna, escrita per Alan Moore i dibuixada per Dave Gibbons, publicada per entregues entre el 1986 i el 1987.
Watchmen –adaptada al cinema per Zack Snyder l'any 2009– va suposar una visió fosca, crepuscular i desmitificadora dels superherois, que s'erigia en pessimista lectura metafòrica de la recent història dels Estats Units. Una historieta que va suposar un abans i un després, i que ara –més de vint anys després– és homenatjada per alguns dibuixants que van créixer amb la seva lectura.
En aquest sentit, ECC ha començat a publicar Antes de Watchmen, una col·lecció que s'estendrà fins al mes de maig i que consta de diverses sèries –també per entregues, i en el mateix format de comic-book de l'original–.

Llegiu la notícia a El Punt Avui. Comarques Gironines, 14/01/2013.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari