CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Els Fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore

Els fantàstics llibres voladors...Joyce, William [aut. i il] ; Bluhm, Joe (il.). Els Fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore. Algemesí : Andana, 2013. [50] p.

El llibre, sorgit arrel d'un curtmetratge guardonat amb l’Òscar al Millor Curt d’Animació de l'any 2011, és un homenatge als llibres i a les biblioteques.
Morris Lessmore estimava els llibres, la seva vida era un llibre que anava escrivint poc a poc fins que una gran tormenta va destruir el seu entorn, fins i tot va destruir el seu llibre. En mig de la desolació, Morris no sabia què fer, caminant amunt i avall va topar amb la noia dels llibres voladors i va descobrir un edifici extraordinari, un espai ple de llibres i d’històries.
Aquí va començar la nova vida de Morris. Durant anys va tenir cura dels llibres, els llegia i els compartia i a les nits aprofitava per escriure les seves vivències. Quan Morris Lessmore es va anar fent vell, els llibres van tenir cura d’ell fins que un dia Morris va escriure la darrera pàgina del seu llibre i es va acomiadar. Aquest fet, però no va pas suposar ni la fi de la biblioteca, ni la desaparició dels llibres…

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari