CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Flic. Festival de literatures i arts infantil i juvenil 2014

Dins els marc de la 4a. edició del festival, el dia 25 de gener 2014 es realitzaran unes jornades professionals sobre el gènere de la literatura infantil i juvenil: ESCRIURE, IL·LUSTRAR I EDITAR LITERATURA INFANTIL I JUVENIL.

Aquestes jornades que es duran a terme a Sabadell tindran per objectiu donar a conèixer i connectar el món professionalitzat i el dels joves creadors i professionals.

Per aquest motiu en aquestes jornades d’un sol dia, i de 10 a 19, comptarem amb diversos espais tant de formació com d’intercanvi. La il·lustradora Marion Bataille realitzarà dos tallers d’il·lustració per a joves creadors i professionals. A més, a les jornades tindrà lloc una trobada d’editors i joves professionals per poder mostrar les seves obres i aconseguir la seva primera experiència professional. Per finalitzar a més comptarem amb tallers pràctics sobre l’edició de literatura infantil i juvenil i una conferència final a càrrec de Laura Borràs sobre els Reptes de la literatura infantil i juvenil al sXXI.

Per a més informació i consultar programa:

http://flicfestival.com/flic-sabadell/

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari