CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Alejandro Palomas, Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil 2016

Alejandro Palomas ha estat guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Infantil i Juvenil per la seva obra “Un fill”. El jurat ha destacat que es tracta “d’una obra polifònica, profunda i emotiva, que tracta amb originalitat temes actuals, amb personatges que van creixent en una trama que enganxa al lector”. L’autor barceloní ja va aconseguir amb aquesta mateixa obra el Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil l’any 2014.

L'obra va ser publicada per Bridge el 2015 i va ser inclosa dins la Guia CLER d’Estiu del mateix any.

La trama d’”Un fill” comença quan la mestra pregunta a en Guillem i els seus companys, alumnes de cinquè de primària, què volen ser quan siguin grans, i en Guillem respon que vol ser la Mary Poppins. A partir d’aquí la mestra intenta resoldre el misteri que envolta la família d’en Guillem: una mare absent, un pare en crisi i un nen molt introvertit. La història està narrada per diferents personatges que ens endinsen en una vida que és un laberint d’emocions, silencis i enyoraments.

Una novel•la molt tendra i sensible, i una bona ocasió per acostar-vos a la vostra biblioteca i gaudir d’aquest magnífic llibre.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari