CLER

CLER - Club de lectures recomanables

La Bibliomaleta, arrela’t a la lectura

En col·laboració amb la Fira Liberisliber 2016 des del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona s’ha promogut la realització d’una maleta viatgera destinada a lectors de 0 a 5 anys.


La Bibliomaleta, arrela’t a la lectura
Una maleta viatgera per als més menuts, que quan es desplega es converteix en un arbre amb les arrels farcides de llibres destinats a lectors de 0 a 5 anys i agrupats en 3 nivells de lectura. A més, inclou un dossier didàctic en què s’explica el contingut i com treballar-lo i una guia amb un comentari de cadascun dels 35 llibres que conté.

El disseny i contingut pedagògic de La Bibliomaleta ha anat a càrrec de les professores Mariona Masgrau i Karolin Kunde del grup GREPAI (Grup de Recerca en Educació de la Universitat de Girona) i del grup CLER (Club de Lectures Recomanables, col·lectiu de professionals de les biblioteques infantils i juvenils de les comarques gironines).

La maleta estarà a disposició de les biblioteques de les comarques gironines a partir del desembre, per tal de treballar-la amb els seus usuaris més petits, les famílies, les escoles bressol i els nens i les nenes d’educació infantil.

La Bibliomaleta es presentarà per primer cop en el Simposi d'Educació i Edició. Els primeríssims llibres organitzat per LiberisLiber i GREPAI el 28 de setembre a les 11 h a la Sala d'Actes de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

També el dissabte 1 d’octubre dins el marc de la Fira LiberisLiber s’exposarà a la trobada Bibliotecàries de Girona. Per què hem triat aquests llibres? Que tindrà lloc a les 17.30 h a la Biblioteca Ramon Vidal de Besalú, a la planta baixa.



Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari