Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Trobada del club: El cor de les tenebres

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

El divendres 14 DE GENER ens trobarem per parlar d'"El Cor de les tenebres" (1902) de Joseph Conrad. Aprofitarem l'ocasió per veure la pel·lícula de Francis Ford Coppola "Apocalypse Now" (1979), basada en aquest relat.

La nostra idea és comentar la lectura a partir de 2/4 de 8, com sempre. Després sopar (cadascú que porti alguna cosa per menjar) i projectar la pel·lícula. Tot a la mateixa biblioteca. Què us sembla?

Aviat penjarem al bloc més informació sobre aquesta obra i també sobre les properes activitats que tenim programades: Club de l'escapada a Reus i trobada amb tastet de vins.

De moment us enllaço amb  "The End" del grup The Doors, cançó amb la que comença "Apocalypse Now". Un camí cap a l'horror.

Comentaris

Mila
18 de desembre de 2010 - 20:29

Podríem demanar alguna recepta a l'Anibal, em sembla que es va fer una tapa de cervellet d'alló més bona...

Mercè
16 de desembre de 2010 - 13:38

Sí, vam dir que els sopars es relacionarien amb l'obra però la veritat és que es fa difícil relacionar cap menjar amb "El cor de les tenebres". Encara no l'he acabat però de moment només veig caníbals (!) i l'únic menjar no-humà: hipopòtam podrit...Si algú té alguna idea que ho digui sinó que tothom que porti el que li sembli.

Nandes
16 de desembre de 2010 - 13:15

que bé !!!

portaré una "quiche" de balas de kalasnikov, ejejej

Nou comentari