Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

en aquestes fotografies em veig més bonica que no em sentia aleshores.

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

El títol del post és la primera frase de "La noia del ball". Obro així aquest espai amb documentació sobre Jordi Coca i la seva novel·la. Aquesta vegada tindré poca feina perquè ja l'ha feta el propi autor. Us passo la seva pàgina web. Hi trobareu molta informació: biografia, entrevistes, fotos, crítiques...

Per anar obrint boca...

Jordi Coca

Comentaris

Marta
04 de juny de 2010 - 13:30

A mi també m'ha agradat molt el llibre. Vénen ganes de tornar a llegir "Sota la pols". Ànims, que només queda una setmana!

Nandes
26 de maig de 2010 - 11:19

a mí m'ha agradat molt la noia del ball, tinc ganes que arribi el dia 11 !

Mila
23 de maig de 2010 - 16:09

"De vegades me n'anavar a caminiar fins a la cala petita, mirava una estona les onades que mullaven la sorra o després trescava fins a la torre dels moros, on sentia el vent a la cara, estiva els braços i alçava el cap per notar el sol als ulls. M'agradava la olor intensa, càlida i seca de la farigola, m'agradava el brunzir vibrant de les cigales, la salabror de la mar, el silenci i aquell cel tan net. No volia pensar en res, en res de res..."
Aquesta és la descripció d'un moment ideal, al capvespre d'un calorós dia d'estiu o d'un assoleiat matí d'hivern, un bocinet de felicitat.

Magalí
07 de maig de 2010 - 11:48

Quina sort que tenim, no trobeu? Un club de lectura en què no només gaudim de lectures molt suggerents, sinó que a més tenim el luxe de poder conèixer l'autor, i autors als qui hem de reconèrixer un gran ofici -l'Antonina, la Dolors Borau, l'Elies i ara en Jordi Coca, qui encara no conec per fer poc que estic al club-.
Mercè, felicitats per aquest bloc. Les fotos molt xules. Ja estic immersa amb La noia del ball!

Nou comentari