Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

La dona justa

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Sándor Márai. La dona justa. Edicions 62, 2006

La Marta Feliu ens recomana aquesta bellíssima obra de l'escriptor hongarès Sándor Márai.

Una història. Tres persones implicades. Tres punts de vista diferents que la converteixen en tres històries. Cada un dels personatges implicats ens explica la seva versió dels fets, mostrant-nos que, de veritat, no només n’hi ha una, sinó tantes com persones implicades.
Una muller relata a la seva amiga com va perdre el seu marit i com va intentar recuperar-lo. El que havia sigut el seu marit confessa a un altre home com va deixar a la seva dona per una altra a la que feia temps que desitjava, per perdre-la tot seguit. Al mateix temps, una altra dona explica al seu amant com, sent com és una dona d’origen humil, va aconseguir casar-se amb un home de bona posició, malgrat que el matrimoni es va ensorrar per culpa del ressentiment
Narrat amb un estil impecable, La Dona justa ens submergeix en un món ple de passions i ressentiments, on la felicitat sembla fugissera i inabastable. Marta

També és una recomanació de les biblioteques de Barcelona. Al seu bloc hi trobem una descripció de la novel·la i informació sobre l'autor i l'època.

Bibarnabloc.cat

Si alguna vegada voleu endinsar-vos en vosaltres mateixos a través de la lectura, no hi ha millor escriptor amb qui fer-ho que Sándor Márai.

 

 

 

Nou comentari