« Tornar a la web de la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Les coses clares i la xocolata espessa

Com cada primer dijous de mes, un jove va a prendre una xocolata desfeta al carrer de Petritxol. Una noia l'espera i, al crit de "Jo també sóc de Cassà de la Selva!", li clava un ganivet. Joan-Lluís Lluís Xocolata desfeta. La Magrana, 2011

El primer relat  de Xocolata desfeta que inspira els exercicis d'estil de Joan-Lluís Lluís ha d'inspirar-nos a nosaltres pel nostre sopar. Podeu anar introduint les vostres aportacions gastronòmiques del divendres 29 de novembre: Plats amb xocolata.

No tot són postres. He trobat, per exemple, un guisat amb conill i xocolata negra. Aquí.

Per pair-ho una mica, hi podem posar una mica de música rumbera amb La Troba Kung-Fú amb Xocolata Bona.


Rostit sense vi no val un comí, pilota sense pebre no val un senabre, estofat sense xocolata no val una patata.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

  1. cargols amb sèpia i xaculata negra !!

  2. Carai! ja només per aquests cargols ja val la pena venir al club!
    Com que no beurem Cacaolat, compto que amb les postres hi podrem "maridar" un vi blanc dolç, un porto...o la magnífica garnatxa de la vinoteca. Per als guisats amb xocolata suposo igualment un vi negre tradicional.

  3. Ai, que bons seran aquets cargols!! Jo portare conill amb xocolata blanca.
    Fins aviat,

  4. La Mila farà jarret de vedella i petit fours...!

  5. Jo puc portar un pastis de xocolata.
    Fins divendres.

  6. El retorn al club de la Margarita Fernández vindrà acompanyat d'una una coca de xocolata i anous.

  7. com sempre vaig moooolt tard. Portaré bombons i algun vi negre. Si hagués tingut termos i temps, hauria portat xocolata desfeta i nata...

  8. Portare pa per sucar les salses xocolatoses.
    Fins despres

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/