Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

"Carta a la reina d'Anglaterra" de Vincenç Pagès

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

 

Majestat,
Una successió d'errors funestos m'ha reclòs en una presó de màxima seguretat del vostre regne. Us escric aquestes línies, immers en la desesperació, perquè considereu la possibilitat d’interferir en favor meu.
Reconec que he tingut una vida singular. Goso demanar-vos si us plau que no abandoneu la lectura d’aquestes pàgines moguda per un lògic sentiment d’incredulitat.

Així comença Carta a la reina d’Anglaterra (1997) de Vicenç Pagès Jordà, el proper llibre que comentarem al Club de Lectura “abans anomenat fàcil”.

La veritat és que val la pena fer cas a aquest pres de vida insòlita i no abandonar la lectura. Joan Ferrer és un jove ferrer de la Cerdanya que ens acompanyarà en un viatge fascinant i original de poc més de cent pàgines. Una odissea imprevista a través del temps i l'espai. 

Vicenç Pagès, nascut a Figueres, és escriptor, crític literari i professor de llengua i estètica a la Universitat Ramon Llull. ha obtingut molts premis literaris, entre ells el Premi Marià Vayreda (Ciutat d'Olot) de narrativa 1996, pel llibre que llegim. Podeu informar-vos de tota la seva obra a la seva web.

Vincenç Pagès Jordà

La trobada la farem el dimecres, 10 de desembre a les 7 de la tarda. És gratuïta i oberta a tothom.

Nou comentari