« Tornar a la web de la Biblioteca Carles Fontserè

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

UN MÓN QUADRAT. AUTOR: ABEL PORTAS

Hi havia una vegada, un humà que és va teletransportar , i va anar a parar en un món quadrat. Quant va arribar li van passar una sèrie de coses, que el van deixar amb la boca oberta.


Un dia, el nostre amic, que es deia Steve, va aparèixer en un món quadrat, intentant buscar ajuda per tornar a casa seva, però, no va trobar ningú, es va trobar en una situació en el que el món no s’hi trobava ningú, nomes ell i uns animals.

Els animals, quan el van veure, van pensar que era un visitant de un altre planeta, però ell era d’aquell planeta. Van fer un petita conversació i, van anar a casa d’una bruixa que feia unes pocions molt rares de beure, i la bruixa deia que l’Steve no toqués les pocions perquè eren tòxiques, la bruixa va regalar una poció a l’Steve, perquè se sentia sol i volia jugar amb els amics amb l’opció multijugador, però, abans va veure que hi havia arbres i va pensar que tallant arbres, es podria fer una taula d’eines per fer un mòbil per trucar als seus amics. I així ho va fer, va tallar arbres, es va fer una taula d’eines i al final va aconseguir un mòbil!Va trucar als seus amics que l’Steve, havia enviat un portal per Hotmail, en tres, dos, un... va apareix el portal cap al món quadrat, no se sap, perquè va aparèixer un nom quan estaven a punt de anar directes al món quadrat, però un dels cinc amics de l’Steve va llegir el que hi havia escrit, el secret de tot humà d’aquell món que no s’havia, el secret d’una nova vida, allà hi havia escrit... “Minecraft, el joc de quadrats.” Tots els amics de l’Steve estaven al•lucinant, quan van arribar, li van explicar el que havien vist. L’Steve, es va quedar amb la boca oberta.

Van anar a explorar tots sis junts i, només van tardar una setmana a fer la volta completa al món.

Era molt interessant i van decidir fer unes espases de fusta, però, l’Steve, es va acabar tota la fusta amb el mòbil. Van tornar a tallar arbres que hi havia per allà a prop, es van fer la taula d’eines i després d’uns segons es van crear les sis espases. El torneig es podia inaugurar i començar a lluitar. Primera batalla- Steve vs Peter.

Les batalles van anar passant, fins que a la final va quedar... la final!- Steve vs Madafaka. Guanyador... Steve .
Al final, cada dia, de vuit a dotze de la nit, anaven a casa l’Steve per anar a jugar per allà.

Gràcies a tots per escoltar el meu conte.

Adaptació d’un joc molt popular que es titula Minecraft

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal