« Tornar a la web de la Biblioteca Rafael Vilà i Barnils

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Rere els murs, de Núria Esponellà

El passat 10 de juny ens va visitar la Núria Esponellà. Ens presentava el seu llibre Rere els Murs, ambientat a Sant Pere de Rodes, amb un rerafons històric  a la Catalunya de l'època dels comtes: la lluita pel poder i territoris entre aquests i els abats, que eren també veritables senyors feudals emparats per l'església.

La visita va anar molt bé, hi van assistir unes 40 persones i la Núria ens va ensenyar els "llençols" -- fulls Din-A3 grapats -- que utilitzava per anar confegint el llibre: les intrigues, els perfils dels personatges i  les aliances entre aquests: quins s'estimarien, quins s'ajudarien, quins s'odiarien. Un treball intens d'escriptura que li va portar 2 anys, però que s'ha vist recompensat amb l'èxit.

A part de passar per gairebé tots els clubs de lectura de les comarques gironines -- gratuïtament hem de dir a favor d'ella -- ja s'han encetat visites guiades al monestir de Sant Pere de Rodes. Algunes d'aquestes visites, les ha guiat la mateixa Núria Esponellà. Gent del Club de lectura d'Arbúcies ja hi ha anat, i diuen que val la pena!

Del llibre en si, no en fem comentari perquè us afegeixo dessota un enllaç a una entrevista i comentari fets en un altre bloc de companys bibliotecaris de Girona. Espero que us agradi.

Rere els murs

Per acabar, només dir que l'acte va servir de cloenda de curs, amb coques i begudes per a tothom!!

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal