« Tornar a la web de la Biblioteca Julià Cutiller

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Les recomanacions de la gent del club

Aquí podeu deixar-hi les vostres recomanacions

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

  1. Hola a totes,
    aquests dies he estat llegit un llibre d'assaig. Normalment no en llegeixo masses perquè costen molt però n'he trobat un que està prou bé si us agrada el tema de les religions. S'anomena Tratado de Ateología d'en Michael Onfray, diria que l'editorial és Anagrama.
    Aquest filòsof fa una crítica de les tres religions que han marcat i marquen la nostra cultura, el judaisme, el cristianisme i l'islamisme. Sense embuts i des del punt de vista d'un ateu fa una reflexió sobre la religió avui en dia i de com van sorgir aquestes ja que provenen del mateix lloc.

  2. Si no sabeu que llegir aquest estiu, jo estic acabant "Tota una vida" d'en David Grossman, és molt bo, el vaig agafar de la biblioteca i m'ha sorprès de manera agradable. És la historia d'una dona jueva que viu a Israel, el fil conductor és realment curiós, desgrana una història d'amor molt poc convencional, dins del marc del conflicte bèl·lic entre jueus i palestins. La història és dura però està explicada de manera planera, real, tot i que el tema és seriós, t'enganxa des del primer moment, et fa plantejar una sèrie de prejudicis que tenim assumits des d'aquí respecte a aquest conflicte. Arribes a sentir-te identificat amb la manera de fer i sentir dels personatges, tan complexos i plens de contradiccions, com qualsevol de nosaltres.

    Fins aviat

  3. Gràcies Flora, me l'apunto, sempre va bé tenir títols guardats per quan no saps què agafar i l'únic que vols és com dius, simplement passar una bona estona.

    Ens veiem dijous!

  4. Us recomano un llibre de la Carme Riera, " Amb ulls americans "
    Explica les peripecias d'un noi americà que passa una temporada a Catalunya. Està escrit de forma àgil, amena, divertida i amb ironia.
    No és més que una novel.la , que amb humor fa una crítica a la nostra societat . Passareu una bona estona . Segur.

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal