« Tornar a la web de la Biblioteca Julià Cutiller

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

"Silenci a taula" de Cristina Garcia

Als disset contes de Silenci a taula els lliga una costura de mutismes i de dilemes. Callar per sempre o alçar la veu, arriscar o renunciar, convèncer-se de la mentida o enganyar-se amb la veritat, ser visible o desaparèixer per sempre. Dins del sac de les paraules mai pronunciades, dels actes que ens deneguem, hi caben l'amor i el desig, tots els fantasieigs, el dolor i la recança, la por, la bogeria, l'etern desencaixament, però també una certa esperança. Des d'aquest reducte, per entremig d'aquesta escletxa, s'esvaeix la foscor i comença l'escriptura.

"Com si a l'espectacle del teu futur en perspectiva li haguessin començat a desmuntar els focus i el proper pas fos desmantellar-ne, tub a tub, la bastida".

Cristina Garcia Molina va néixer a Granollers l'any 1975 i actualment viu a Girona. És llicenciada en filologia i treballa de professora en un institut de Salt. Ha participat en les antologies Els cadells de Mas Palou i altres narracions (Premi Vent de Port, 2012) i Iceberg (Escola d'escriptura de l'Ateneu Barcelonès i Leqtor Universal, 2014). També és l'autora dels tres textos infantils de Plou... però quin sol! (2013).

Silenci a taula (23è Premi Literari Ciutat de Badalona i 27è Premi Literari Països Catalans - Solstici d'Estiu) és el seu primer recull de contes.

Text de la contraportada del llibre: Garcia Molina, C. Silenci a taula. Viena Edicions, 2014

Reunió prevista pel dia: 29 de gener de 2015 a les 21.00h

Comptarem amb la presència de Cristina Garcia Molina

Podeu llegir un dels 17 contes des d'aquí

Què se n'ha dit: 

http://www.eltemps.cat

http://www.elpuntavui.cat

http://blogs.arabalears.cat

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal