« Tornar a la web de la Biblioteca Julià Cutiller

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

"Canvi d'agulles" de Lluís Muntada

Els relats que conformen Canvi d'agulles circules al ritme del pas dels trens i mostren fragments fugissers de les vides de diferents personatges que, aparentment, no tenen res en comú. Aquests contes, escrits amb una extraodrinària força imaginativa i amb una perícia narrativa poc corrent, revelen que la felicitat i la destrucció, la delicadesa i la violència, la tragèdia i la comicitat poden ser una mateixa cosa, i que no hi ha gaire distància entre el somriure i el plor. 

Lluís Muntada (1964) és autor del volum de narracions Canvi d'agulles, premi Mercè Rodoreda 2002, que va ser molt ben rebut per la crítica. L'any 1982 havia publicat Espirals, premi de Narració Curta Just Manuel Casero. És professor i exerceix d'articulista al diari El Punt i de crític literari al diari El País i a la revista L'Avenç. L'elegància del número zero confirma Lluís Muntada com un dels narradors més sòlids d'avui.

Reunió prevista pel dia 30 de maig de 2019 a les 21 h. Comptarem amb la presència de Lluís Muntada, autor de la novel·la.

Text extret de: https://www.grup62.cat/llibre-canvi-dagulles

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal