Llibres i companyia

Som d'aquell 20 % de la població que llegeix més de 10 llibres l'any.

Si tothom llegís en solitari, si no s'haguessin inventat aquestes festes mensuals que es diuen clubs de lectura, la societat es perdria allò que Montserrat Roig anomenava el vici compartit de llegir.

Si la Montse Castaño hagués escrit La dolça Caterina fa vint anys, posem per cas, la novel·la funcionaria igual i seria tan bona com ara. Però ens hauríem perdut una part essencial: no haguéssim tingut l'oportunitat de fer un debat conjunt, sentir la veu meravellosa de l'autora recitant fragments commovedors o explicant la seva gestació. I tampoc existirien grups de friquis passejant ...


Llegir més

 

Estrenem la nova imatge del nostre blog amb una dolça notícia: 

La Biblioteca Municipal Can Roscada de Vilobí d'Onyar ha llegit 100 llibres en els catorze anys de vida del seu club de lectura.

El pastís de la foto és real, no l'hem buscat al Google. Tan autèntic i currat com les persones que hi ha al darrere d'aquesta gran fita:

La Pilar Falgueras, la bibliotecària, en Josep Pujol, el conductor, i un grup de vilobinenques i vilobinencs fidels, ...


Llegir més

Nosaltres som d'aquell 20 % de la població que llegeix més de 10 llibres l'any.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que apaguen la tele per obrir un llibre.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que ens adormim amb un llibre a la tauleta.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que es connecten a les xarxes per pescar llibres, i per opinar.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que entrem a les llibreries quan no és Sant Jordi ni Nadal.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que llegim mentre posem els canelons al forn i els nens a la banyera, o mentre posem els canelons a la banyera i els nens al forn.

Llibres i Companyia