Llibres i companyia

Som d'aquell 20 % de la població que llegeix més de 10 llibres l'any.

Oriol Ponsatí-Murlà respon a "7 de saber"

 

Oriol Ponsatí-Murlà visita avui el club de lectura de la Biblioteca Fages de Climent de Figueres per comentar Totes les estacions de França (premi de novel·la curta Just Manuel Casero 2013).

Des que el conductor del club, l'Albert Carol, féu una ressenya per a aquest blog a començaments d'any, tothom està impacient per dir-hi la seva. Per tal de conèixer una mica més l'autor, li hem demanat que ens contesti les preguntes habituals de la nostra entrevista.

1. - ...


Llegir més

Ferrocalent respon a "7 de saber"

"Gaudeix de la tardor llegint com si estiguessis a casa" és l'eslógan de l'exposició-aparador enllestit a la Biblioteca Martí i Pol de Sant Gregori durant aquests dies, tal com es pot veure i s'explica aquí. Benvinguts a la biblioteca, Oriol Petit i Núria Pòrtulas i tothom que hi vulgui entrar!

1- Fem aquesta feina perquè ens apassiona treballar el ferro. Actualment estem entapissant peces originals, aconseguint involucrar el teixit amb el ferro. Al mateix temps, quan treballem amb el ferro a altes temperatures, ens transporta a ...


Llegir més

Que les biblioteques públiques col·laboren amb el teixit artesanal i comercial de la seva població no és cap novetat.

Que ofereixen espais privilegiats d'acolliment i d'exposició, tampoc.

Però quan una biblioteca de dimensions modestes amb poquíssim personal i recursos ofereix  un aparador de tardor com aquest de la fotografia, ens treiem el barret i ens sentim capaços de fer qualsevol cosa a base d'aliances i creativitat.

La Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori , flamant finalista del Premi Teresa Rovira i Comas a la innovació, ha encarregat a l'Oriol Petit i la Núria ...


Llegir més

Nosaltres som d'aquell 20 % de la població que llegeix més de 10 llibres l'any.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que apaguen la tele per obrir un llibre.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que ens adormim amb un llibre a la tauleta.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que es connecten a les xarxes per pescar llibres, i per opinar.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que entrem a les llibreries quan no és Sant Jordi ni Nadal.

Llibres i Companyia

Nosaltres som dels que llegim mentre posem els canelons al forn i els nens a la banyera, o mentre posem els canelons a la banyera i els nens al forn.

Llibres i Companyia