« Tornar a la web de la Biblioteca Comarcal del Pla de l´Estany

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

La Biblioteca a casa: carta d'agraïment de la Conxita Corominas

Un dels moments més emotius de la trobada entre voluntariat i usuaris i usuàries del servei La Biblioteca a casa -una col·laboració entre la Biblioteca de Banyoles i l'Àrea de Benestar Social del Pla de l'Estany- va ser quan una de les usuàries més veteranes del servei, la Conxita Corominas, ens va llegir la seva carta d'agraïment. Va tenir lloc el dia 15 d'octubre de 2015 a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, en el marc de l'activitat COMPARTIM HISTÒRIES: Llegendes del mar, a càrrec d'Olga Cercós.

Conxita Corominas llegint la seva carta a l'Auditori de l'Ateneu.

Us reproduïm la carta:

 

Benvolguts tots i benvolgudes totes, bona tarda. Ens hem reunit avui en un acte organitzat per la Biblioteca Comarcal del Pla de l'Estany i pel Servei Fem Companyia, en homenatge i agraïment a totes aquelles persones que, amb gran dedicació, altruisme i generositat, realitzen el treball de la prestació de llibres al domicili de persones grans, jubilades o amb un impediment físic que els priva d'assistir directament a la Biblioteca.


Així, aquests senyors i aquestes senyores voluntàries propicien, a casa nostra, la lectura agradable i amena que s'elegeix: llibres de ciència, literatura, biografies, filosofia, novel·les, etc., així com dels escriptores de casa nostra i dels reconeguts de fama universal. A més, cal afegir-hi el préstec de tota mena de revistes formatives, i igualment interessants. Abans se solia dir que el saber no ocupa lloc, i crec que, veritablement, és així i consta ben clarament que el millor amic és un bon llibre.

En retre homenatge d'afecte a totes aquestes persones,  juntes en el Voluntariat, els dono les més expressives gràcies i jo, d'una manera especial, a la senyora Júlia Rojo, que d'una manera tan altruista i amable m'ha fet aquest servei des de fa molts anys.

I gràcies també a la Biblioteca i a "Fem Companyia" pel seu esperit de servei per facilitar aquesta tasca.

Reitero, doncs, la meva més cordial enhorabona, i els prego que no defalleixin mai en la seva comesa. Ànim i sempre endavant.


Concepció Corominas

Usuària del Servei Fem Companyia - La biblioteca a casa

 

Conxita Corominas, usuària del servei "La Biblioteca a casa" amb la seva voluntària, la Júlia Rojo.

 

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal