« Tornar a la web de la Biblioteca Comarcal del Pla de l´Estany

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

NARRATIVA & CÒMIC | Novetats seleccionades #gener 2016

NARRATIVA


Bàrbara
Agustí PONS
NARRATIVA[N PON]
Novel·la sobre la infantesa d'Agustí Pons, fill d'una família burgesa barcelonina que tenia una minyona aragonesa, Bàrbara, que els deixà quan l'escriptor tenia 9 anys. Després de 60 anys, l'escriptor es proposa retrobar-la. El llibre és un llibre de memòries de l'escriptor i una crònica històrica i social dels anys 50.


Diario del anciano averiado
Salvador PÁNIKER
NARRATIVA [NB PAN]
La quarta part de la biografia de l'autor i del anys de principi del segle XXI. Un recull d'experiències, reflexions, anècdotes, instants amb contradiccions i misticisme. Una bona lectura espiritual.Dones
Andrea CAMILLERI
NARRATIVA [N CAM]
Trenta-nou dones, descrites a través d'un home apassionat i seguidor de la bellesa. Una novel·la que tracta de la figura femenines, des de la Carme de Bizet fins a personatges més familiars com Elvira, el nom de l'àvia de l'escriptor i també la primera editora de l'autor.
 CÒMIC


Marvel: 75 años
CÒMIC [C MAR]
Un extraordinari compendi d'historietes, per a celebrar els seus 75 anys, protagonitzades pels superherois més clàssics de Marvel.Mortadel·lo i Filemó: eleccions!
Francisco IBÁÑEZ
CÒMIC [IC MORTADELO]
Petits i no tan petits, no us perdeu l'última aventura de Mortadel·lo: unes boges eleccions entre el Partit Papil·lar versus el Partit Mortadel·lista Filemoner Espanyol.


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal