« Tornar a la web de la Biblioteca Emília Xargay

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

La casa cantonera, de Sílvia Alcantara

La Rosa Dachs ens fa arribar la següent recomanació:

Després d’una primera novel•la que va gaudir de bon ressò mediàtic, excel•lent crítica i encara millor acollida dels lectors. Sílvia Alcaltara ens presenta la seva segona novel•la. Una novel•la breu, tant sols 137 pàgines, no obstant són cent trenta-set delicioses pàgines.


Si me la fessin definir en poques paraules, diria; “Una petita, gran joia. Una peça d’orfebreria literària molt valuosa. El resultat d’un treball exquisit de l’autora per encabir-hi tots els elements adients i necessaris per convertir-la en una obra imprescindible”. Jo francament us recomano la seva lectura.


Relaxeu-vos i mentre llegiu, deixeu-vos captivar per les sensacions que us transmetrà La casa cantonera. Dissonància de sentiments que prenen de nou vida, darrera la mort sobtada de la Vicenta, la Vella Xicoia. Garbuix de desconfiança per part de les filles de la difunta, que s’enfronten altre vegada al passat, dins uns escenaris que no ens són del tot estranys. Utilitzant un llenguatge conegut, les expressions quotidianes, el vocabulari dels nostres avis, totes aquelles paraules que feia molts dies que no sentíem i que ara de la ma de la Sílvia Alcantara han pres de nou vida.


Esmerceu temps a llegir-la, serà una estoneta molt agradable i sapigueu per endavant que us sabrà greu acabar-la, per sort a dintre nostre hi quedarà el regust melós que deixa la bona literatura.

 

Rosa Dachs

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal