« Tornar a la web de la Biblioteca Emília Xargay

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

El jardín olvidado, de Kate Morton

Una nova recomanació d'una de les nostres bones usuàries, la Rosa Dachs, ens fa arribar aquesta última recomanació. Moltes gràcies Rosa per la teva participació i col·laboració.

 

 EL JARDIN OLVIDADO, de KATE MORTON:


Un novel•la que només d’obrir-la, de llegir les primeres línees et captiva, i t’endinsa dins una historia fascinant que   intercala dues èpoques diferents.
Personatges d’una mateixa família i que de la seva mà anirem descobrint juntament amb ells la història tèrbola de     la família, els fets més amagats que feien enrogir els mateixos protagonistes i que intencionadament els havien intentat amagar però que de la ma de l’autora aniran sorgint com veritats aclaparadores.
Dues dones separades pel temps i en l’espai, en poques coincidències inicials, però de mica en mica i gràcies a una estructuració perfecte, sincronitzada fins al més mínim detall, l’autora les sabrà unir a través d’uns lligams consanguinis.
Cada pàgina és un pas més en aquesta història esplèndida. Cada capítol significa un endinsament dins l’obre i un descobriments de fets que progressivament aniran encaixant cada un d’ells en el seu lloc per configurar un relat singular, especials i encisador.

 

Aquest i tots els altres llibres recomanats els trobareu a disponibles a la biblioteca. Si us interessa el podeu reservar aquí: http://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/search*cat


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal