« Tornar a la web de la Biblioteca Emília Xargay

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

El gust amarg de la cervesa, d'Isabel Clara Simó

La Rosa una bona usuària nostra i conductora del nostre club de lectura per adults ens envia aquesta recomanació. Moltes gràcies Rosa per la teva col·laoració i tothom que vulgui col·laborar ens pot enviar un formulari per mail i nosaltres el publiquem:

 

"El gust amarg de la cervesa
Isabel Clara Simíó


Només de llegir el primer paràgraf quedes atrapat entre mig de la xarxa social que va desgranant amb calma l’autora. Pas a pas, coneixes cada un dels quatre protagonistes i ens endinsa en el seu mon particular, mancat de transparència, on ningú és el que aparenta ser, cadascú te la seva vertadera historia, amagada, i difícil de pair, un passat impossible de desprendre i que el marcarà per la resta de la seva vida.
No ens podem quedar en les fets que ens narra la novel•la, quedar-nos en la primera lectura. Cal fer una introspecció acurada al ser humà amb tota la seva dimensió i realitzar un estudi antropològic, social, perquè cada persona es una vida única, diferent, marcada per entorn i per la genètica, però alhora incapaç de viure aïllat. Necessiten vincles afectius, experimentar en la pròpia pell el reconfort de sentir-se escoltat, observat per altres, tot i voler preservar la seva independència.
Us convidaria a compartir aquestes quatre vides que s’interfereixen, en el temps i l’espai, que es juxtaposen, que viuen sols però amb companyia i acompanyar-los en el seu deambular."

Rosa dachs

 

Aquest i tots els altres llibres recomanats els trobareu a disponibles a la biblioteca. Si us interessa el podeu reservar aquí: http://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/search*cat

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal