« Tornar a la web de la Biblioteca Iu Bohigas

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Bayo Rigau, Manel

Manel Bayo Rigau (Salt, 1966)

Biografia

Nascut i resident a Salt. És artista plàstic, camp on té una llarga trajectòria, i també té una llarga experiència com a escenògraf i dissenyador d’espais escènics.

Des de 1990 ha exposat obra a la Sala Municipal d’Exposicions de Girona, la galeria Espais de Girona, el Centro Superior de Arte de La Havana (Cuba), Can Panxut de Salt, el Museu de l’aigua de Salt, l’Escola Municipal d’Art de Girona, la sala La cova del Col·legi d’Arquitectes de Girona, La Llibreria-cafè de Girona, el Centre Cívic Onyar de Girona, etc., i ha guanyat diversos premis d’arts plàstiques.
Entre les obres per a les quals ha dissenyat l’espai escènic, s’hi compten La bona persona de Sezuan, de Bertolt Brecht (Safareig Teatre de Salt, 1997), Fernando, òpera de Schubert (Orquestra del Conservatori de Girona, 1997), APT, sobre textos d’A.P. Txèkhov (Cia. La Perduda, 1997), Alícia al país de les meravelles (Cia. Cràdula Teatre, 1998), Un marit ideal, d’Oscar Wilde (Safareig Teatre de Salt, 2001), La tempesta, de Shakespeare (Safareig Teatre de Salt, 2004), Variacions sobre el sentit de la vida, de Jordi Sala (Cia. Teatrebrik, 2004), etc

Més informació

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal