« Tornar a la web de la Biblioteca Municipal Emília Xargay

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

“La biblioteca pública, porta local d’accés al coneixement, ofereix les condicions bàsiques per
a la formació al llarg de la vida, la independència en la presa de decisions
i el desenvolupament cultural de les persones i els grups socials.”
(Manifest de la Biblioteca Pública de l’IFLA/UNESCO,1994)


La biblioteca pública Emília Xargay posa a la disposició de totes les escoles del municipi però no només del municipi aquest servei de formació d'usuaris i de visites guiades.

Aquest servei té l'objectiu de donar a conèixer els serveis i l'equipament de la biblioteca als alumnes, i ofereix un gran ventall d'activitats adequades a cada nivell d'edat, des de P2 fins a 6è de primària. Es tracta de visites organitzades per la pròpia biblioteca on es pretén que els nens i nenes acabin esdevenint usuaris autònoms en l'ús de la biblioteca i les seves eines d'informació.

També realizem petits tallers formatius a la mida de les vostres necessitats i estem oberts a qualsevol proposta que ens vulgueu fer arribar.

Les visites de formació d'usuaris es realitzen normalment els matins, excepte el dimarts. Tothom que hi estigui interessat pot posar-se en contacte amb la biblioteca per concertar-ne la visita.

Us animem doncs a què us poseu en contacte amb nosaltres i que feu ús d'aquest serveis de formació d'usuaris que hem preparat i que us oferim de la mà del nostre  personal bibliotecari altament especialitzat en aquests temes.

Equip bibliotecari i pedagògic de la biblioteca Emília Xargay
Plaça Catalunya, 1
17840 SARRIÀ DE TER
telf: 972172401
biblioteca@sarriadeter.cat

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal