Col·leccions

Hemeroteca de Sant Feliu de Guíxols

Logo_ancora

La biblioteca disposa de les revistes Àncora i Chut.

Chut es va publicar del 30/10/1947 al 24/11/1949. En total, són 108 números. Va sortir per tractar temes futbolístics, però al cap de pocs números començà a incloure informació local. La publicació, de fet, es va reconvertir en el Setmanari Àncora, que va incloure durant temps una pàgina amb el nom de Chut dedicada al futbol. 

Àncora, setmanari de la Costa Brava, va aparèixer per primer cop l'1/12/1949, amb el núm. 109 (els anteriors són els de Chut) i es continua publicant en l'actualitat. Dedicada a la informació local (i esmentant també algunes notícies de les dues altres poblacions de la Vall d'Aro: Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro), és la font principal d'informació de què disposa Sant Feliu de Guíxols durant molts anys per conèixer les notícies de la ciutat. Per les seves planes han passat i passen nombrosos redactors i col·laboradors.

Els originals del Chut i l'Àncora es poden trobar a l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols; a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, els de l'Àncora. La web actual del Setmanari Àncora és: http://setmanariancora.cat

Visualitzar