Biblioteca Lluïsa Duran La Bisbal d'Empordà

HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 13.45 h
Tardes: de dimarts i dijous, de 16.30 a 19.30 h

CONTACTE

C/ Agustí Font, 28

17100 La Bisbal d'Empordà

Tf. 972642179

biblioteca@labisbal.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Vint mil puces de viatge en submarí

Vint mil puces de viatge en submarí

Una nova aventura ximple del policia que és mig home i mig gos i no gaire espavilat. Aquest cop també hi ha un munt de puces.

La Última Llama

La Última Llama

Als boscos del planeta Irpa s'alça la botiga de pocions i elixirs, llar del Porc Mag i de Bea, la seva néta adoptiva. Com a guardians de la Flama Eterna, porten una vida tranquil·la i elaborant medicines i pocions per als habitants d'un món que fa molt de temps va ser pròsper. Tot canvia el dia que Bea coneix Cad, un membre dels galdurians, una antiga raça que es creia extinta. Cad està convençut que el Porc Mag el podrà ajudar a trobar el seu poble desaparegut.

Explora els boscos en 360º

Explora els boscos en 360º

Aquest magnífic àlbum ens porta a conèixer els boscos del món i aprendre a preservar-los, cuidar-los i fins i tot a plantar-los! De la mà de la Laura, una professora de ciències enamorada dels boscos des de la seva infantesa, participarem en el seu pla per salvar els boscos: aprendrem a distingir-los, en coneixerem la flora i la fauna, descobrirem per què la seva supervivència està amenaçada, entendrem la importància que tenen en el futur del nostre planeta i actuarem per salvar-los.

Oh my Goa!: sí que n'hi ha per tant!

Oh my Goa!: sí que n'hi ha per tant!

«Per què ha de ser tot tan difícil?! El meu germà nou no para de plorar, les meves notes han baixat, discuteixo tot el dia amb els meus pares i, per si no fos prou... crec que l'he liat amb el Klaus. Encara sort que tinc els meus amics... si no, ja m'hauria tornat boja. I sí, ¡sí que n’hi ha per tant!». L'any s’està acabant,però les complicacions segueixen per a la Goa i els seus amics.

Un Far a tres minuts de casa

Un Far a tres minuts de casa

La protagonista torna, per fi, a la gran ciutat que l’ha vist créixer, mesos després d’haver-se mudat amb els seus pares a un poble-ciutat que no coneix. Al mateix temps, els estudis s’acaben i toca pensar què fer i què ser.

Les Noves aventures d'en Lester i en Bob

Les Noves aventures d'en Lester i en Bob

Tornen les aventures d’en Lester i en Bob! Vols acompanyar-los en un controvertit partit de bàdminton o saber tots els trucs que es poden fer amb un io-io? Coneixeràs un misteriós inspector de pastissos i la història d’un bigoti, i seràs testimoni, un cop més, de l’amistat entre l’intrèpid Lester i el bo d’en Bob.

Al otro lado

Al otro lado

Nacho no té cap ganes de mudar-se a un poble petit. I encara menys, quan arriba i s'adona que els habitants d'aquest lloc tenen molts secrets. Encara que potser és precisament al cor d'aquests secrets on Nacho pugui trobar-se per fi a si mateix... i a l'amor. A l'altra banda és una història d'amor amb elements paranormals, un romanç que et posarà la carn de gallina. .i no només de por.

Ronson

Ronson

Ronson és una barbaritat de llibre. La història es remunta diverses dècades enrere, i a ulls de les nostres constretes ments actuals, allò de barbaritat, pot superar allò estètic i formal per arribar a allò moral. Un còmic d'infància amb carretades de realitat versemblant. Realitat de poble, que puntua doble que la urbana. A més, de poble de fa seixanta anys, que és com parlar d'una altra galàxia en termes d'usos i costums, diguem-ne, més forts.

Pies descalzos : una historia de Hiroshima Volum 1

Pies descalzos : una historia de Hiroshima Volum 1

La història de Gen és un supervivent que ens mostra, a través de la seva mirada, com el seu món es converteix en un infern. Amb només sis anys, coneix el patiment dels que perden un ésser estimat a mans de la guerra; o dels que, com Natsue, la nena que coneix pocs dies després de l'atac, han quedat desfigurats per les cremades.

Els Watson

Els Watson

Després de catorze anys vivint a casa una tieta, Emma Watson torna a Stanton i això ho trastoca tot. A la família i a la petita comunitat: des del seductor Mr. Musgrave, a lord Osborne o la família Edwards que organitza els balls i les trobades de la societat del llogaret. Tot amb la ironia i esperit crític de Jane Austen que converteix històries banals en el retrat d'una època que ha canviat de forma, però no de fons.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.