Agenda

Mireia Espelt

Concert


Mireia Espelt és el projecte d’una jove músic cantautora i pianista de tan sols 18 anys, que va iniciar l’any 2020, quan en tenia 15.

Des que era petita que sempre ha manifestat unes ganes boges de comunicar i expressar tot allò que portés dins. Va iniciar-se al món coral gràcies a la seva mare Aida Espelt i Vives, que ella considera el referent més gran tan musical com personal, i va seguir el camí de l’aprenentatge musical a través de l’estudi del piano clàssic, a mà de Carles Marigó i Mercè Hervada, o el cant coral, a mà d’Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer o Maria Mauri. Ha estudiat a l’Institut Artístic Oriol Martorell i actualment ha iniciat la carrera d’Interpretació Clàssica i Contemporània a l’ESMUC.

En aquest concert que ens ofereix ens donarà a conèixer peces del seu àlbum debut anomenat “elegia” i novetats que encara no han sortit a la llum. “Elegia” és el primer àlbum de peces originals i pròpies que la Mireia comparteix i parla sobretot de la necessitat de comprendre l’experiència del contacte amb la mort i la pèrdua d’una mateixa. L’àlbum va sortir a la llum ara ja farà 2 anys i ha recorregut diversos llocs de Catalunya i fora d’ella.

La música de la Mireia es podria definir com una gran amalgama de gèneres i influències que la Mireia ha anat bevent durant tota la seva vida. Per això és un joc entre contrastos i diferents colors, des de la típica sonoritat dels 2000 i del rock i el pop més clàssic, indie, textures jazzístiques i matisos del món coral i clàssic.

Mireia Espelt és un projecte encara emergent, petit i desconegut però amb voluntat de fer el seu camí i obrir-se pas a la realitat de la música catalana. Actualment, està preparant el seu segon disc juntament amb el productor Chechu Reguart. Estigueu ben atents!

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tel. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat

HORARIS

Matins: de dimarts a divendres, de 10.30 a 14 h; dissabtes, de 10 a 14 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h

SEGUEIX-NOS!