CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Llibres per la llibertat!

Des del Servei de Biblioteques i des del grup CLER hem donat suport als ODS (objectius de desenvolupament sostenible) a diverses guies com és el cas de la guia sobre Emergència climàtica o la bibliografia de la carta als Reis de 2019.

Ara, ens volem implicar amb l'objectiu número 16, promoure societats pacífiques i inclusives per tal d’aconseguir un desenvolupament sostenible, proporcionar accés a la justícia per a totes les persones i desenvolupar institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells per tal de protegir les llibertats fonamentals i garantir un accés universal a la justícia, en condicions d’igualtat.

Les companyes del grup LIC van fer una entrada al seu blog sobre Feixismes i el grup CLER li ha volgut donar suport elaborant la guia Llibres per la llibertat ! adreçada a infants, joves i famílies amb una selecció de llibres de ficció que inclou àlbums il·lustrats i còmics però també llibres de coneixements que expliquen molt bé als infants i joves què és el feixisme, què és la guerra i què comporta per les persones que viuen aquestes situacions en primera persona: control social, pèrdua de llibertat, guerres, migracions, pobresa, patiment, etc.

La informació i la literatura ens farà més justos i més lliures!

 

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari