Dossier de premsa

El prodigiós xuixo de Banyoles

16 de desembre de 2018 | El Punt

Des que la seva pasta va ser reconeguda com la millor del món, l’obrador de Can Padrés ha hagut de multiplicar la producció i agafar més personal. Els ingredients de qualitat són indispensables, diu el pastisser

Rere el taulell de la pastisseria Padrés de l’avinguda de mossèn Constans de Banyoles hi ha un cartell que avisa de la conveniència d’encarregar els xuixos amb anticipació. L’increment extraordinari de la demanda és un dels efectes del premi al millor xuixo del món, obtingut el mes passat pels responsables de l’obrador d’aquest establiment, els germans Ricard i Jordi Jambert: d’unes vendes de 12 unitats els dies feiners i uns 45 o 50 els caps de setmana han passat a unes xifres que oscil·len entre 800 i 1.000 i, en casos puntuals, a 1.400. No és l’única conseqüència del guardó, ja que per cobrir la demanda han hagut d’afegir dues persones més a la plantilla (ara són uns deu) i canviar i ampl...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1520689-el-prodigios-xuixo-de-banyoles.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify