Dossier de premsa

Més de 4.000 persones dinen a la Sopa de Verges i a l´arrossada d´Albons

10 de febrer de 2016 | Diari de Girona

El caldo es va coure en 25 peroles, mentre que a l'àpat del municipi veí es van utilitzar 169 quilos d'arròs

VERGES/ALBONS | CARLES TORRAMADÉ

els àpats de les dues poblacions baixempordaneses reuneixen un nombrós públic cada dimarts de Carnaval. Tant la sopa com l'arrós són gratuïts i els assistents completen el dinar amb menjar que porten ells.La Sopa de Verges, d'origen medieval, va esgotar les 25 peroles d'aliment que es van coure amb foc de llenya des de les set del matí .L'arròs d'Albons va comptar amb unes 1.600 persones que van degustar el plat cuit en 17 peroles.

Buides i netes van acabar les peroles que ahir es van utilitzar a Verges per fer la Sopa i a Albons, l'arròs. Segons els càlculs dels organitzadors dels dos àpats, més de 4.000 persones van assistir a un dels dos: a Verges, cal...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2016/02/10/mes-4000-persones-dinen-sopa/766786.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face