Dossier de premsa

La reforma d'una masia del Baix Empordà s'endú el Premi d'Arquitectura

04 de juny de 2016 | Diari de Girona

Fuses i Viader reben una menció i el premi popular per l´edifici de visitants d´Empúries

GIRONA | DANIEL BONAVENTURA

La reforma d´una masia del Baix Empordà, obra del despatx Arquitectura-G, integrat pels arquitectes Jonathan Arnabat, Jordi Ayala-Bril, Aitor Fuentes i Igor Urdampilleta, ha guanyat el Premi d´Arquitectura de les Comarques Gironines, que s'ha lliurat aquesta nit.

L´equip integrat per Josep Fuses i Joan Maria Viader ha rebut una menció del jurat i també l´anomenat Premi de l´Opinió, que es decideix per votació de persones vinculades al sector, per l´edifici de recepció de visitants del Museu Arqueològic d´Empúries, a l´Escala.

En la categoria d´Espais Exteriors s´ha proclamat guanyadora la intevenció Lluna Plena a Olot, que porta la firma d´Eduard Callís i...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2016/06/03/reforma-duna-masia-del-baix/786760.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit