Dossier de premsa

El cuiner del Vichy de Caldes, cuiner de l'any de la ‘Guia Gourmand'

17 de desembre de 2010 | El Punt | Paraules clau: Premis

Presenten a Caldes de Malavella la 20a edició de la ‘Guia Gourmand'

La 20a edició de la va ser presentada ahir a Caldes de Malavella. Pere Vilalta, del restaurant Delicius, del balneari Vichy Catalán, ha estat nomenat cuiner de l'any, guardó que ja va obtenir el 2000, quan era a Andorra. La guia, impulsada pels gastrònoms tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, inclou uns 350 restaurants i 300 hotels, dels quals un centenar són de les comarques gironines. La guia ha estat editada per Arola Editors, té 328 planes i el preu de venda al públic és de 20 euros.

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/346037-el-cuiner-del-vichy-de-caldes-cuiner-de-lany-de-la-guia-gourmand.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta