Guies de lectura
Image

El cuiner del Vichy de Caldes, cuiner de l'any de la ‘Guia Gourmand'

(El Punt. ).
El Punt Comarques Gironines 17-12-2010 Pàgina 7
Dossier de premsa

Resum:

La 20a edició de la va ser presentada ahir a Caldes de Malavella. Pere Vilalta, del restaurant Delicius, del balneari Vichy Catalán, ha estat nomenat cuiner de l'any, guardó que ja va obtenir el 2000, quan era a Andorra. La guia, impulsada pels gastrònoms tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, inclou uns 350 restaurants i 300 hotels, dels quals un centenar són de les comarques gironines. La guia ha estat editada per Arola Editors, té 328 planes i el preu de venda al públic és de 20 euros.

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/346037-el-cuiner-del-vichy-de-caldes-cuiner-de-lany-de-la-guia-gourmand.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss