És notícia

...

Dissabte 21 a les 12h presentació del llibre “Combatents en nom d’Al·là” d'Anna Teixidor a la biblioteca de Caldes

 

Dissabte 21 de maig, a les 12 del migdia, la periodista i historiadora empordanesa Anna Teixidor presentarà el seu treball d’investigació sobre la gihad a Catalunya Combatents en nom d’Al·là (Ara Llibres, 2016). Conduirà l’acte la periodista d’El Punt Avui Gemma Busquets.

Qui primer català que va marxar a Síria? Com són aquests joves que abandonen Catalunya i arrisquen la vida per la seva idea de l’islam? Són víctimes de sofisticades eines de reclutament o culpables d’haver-se deixat enganyar? I quin paper hi té la dona? Quins són els perills actuals i què hi podem fer?

Fruit d’una intensa investigació, amb casos reals i testimonis en primera persona, Combatents en nom d’Al·là dóna veu a aquests joves que han viscut aquest procés de radicalització gihadista al nostre país. Des del combatent que lluita a Síria, la vídua conversa del màrtir que enalteix la decisió del difunt marit, la confident de la policia, fins al testimoni d’aquells que volen sortir d’Estat Islàmic... Una visió excepcional del gihad a casa nostra. Una investigació corprenedora que descriu un viatge sense retorn: de Catalunya al gihad. (Web d’Ara Llibres)

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20h
Matins: de dimarts a divendres de 10:30h a 14h
Dissabtes: de 10 a 14h
Dilluns matí tancat.

CONTACTE

C. de la Llibertat, 6

17455 Caldes de Malavella

Tf. 972472350

biblioteca@caldesdemalavella.cat

SEGUEIX-NOS!