Guies de lectura

Menjar la salut més silvestre

Cuina i gastronomia

Benavente, Marisa ; Herrera, Pilar .

La Gastronomia dels camins : més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

La Bisbal d'Empordà : Edicions Sidillà, 2017 (QuèViures. ; núm. 4). . 267 p.
ISBN: 9788494504174
Cuina i gastronomia

Resum:

Fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l'etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d’avet, xips d’heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.