És notícia

...

Renovació de l'equipament informàtic a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués.

Gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona, la biblioteca ha pogut renovar part de l’equipament informàtic destinat al públic, comportant una notable millora pels nostres usuaris.
D’acord amb la normativa vigent, la Diputació de Girona té la funció d’oferir suport tècnic i informàtic a les biblioteques municipals. És per això que ha finançat l’adquisició de 7 nous PC’s per a la biblioteca de Castelló d’Empúries, que venen a substituir uns ordinadors que havíem quedat molt obsolets.

Paral•lelament i per tal d’oferir accés a Internet i eines ofimàtiques als usuaris de les biblioteques, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona té contractat un proveïdor de serveis per a la implantació, manteniment i suport del sistema d’accés públic a internet a través de la xarxa d’ordinadors (programari AULA.X) i la xarxa wifi (programari WIFI.X). Amb la remodelació, aquest programari també s’ha actualitzat amb una versió més actual, que és molt més eficient i que permet a la biblioteca gestionar l’ús públic d’aquest servei.

Recordem que la biblioteca disposa d’ una zon@ Internet, amb 15 ordinadors per a l’ús dels usuaris i servei WIFI destinat a la recerca d’informació i a l’aprenentatge. L’accés a aquest servei és lliure i gratuït.
Cada usuari disposa de 15 sessions d'ús al mes a la zon@ Internet, és a dir en els terminals fixes i de 30 sessions d'ús al mes al servei WIFI. Només cal donar-se d’alta al sistema passant pel taulell i presentant el DNI o el carnet de la biblioteca. Un cop realitzat aquest pas, es facilita una clau d’accés i ja es pot fer ús del sistema.
 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!