El Llagostera impugna el partit contra l'Horta i confia a ser a la final

(Diari de Girona. ).

El gol de Javi Morales per l'Horta (1-1) quan passaven més de cinc minuts del temps reglamentari i la posterior errada del jove Ousmane en el sisè llançament de la tanda de penals (6-5) va deixar el Llagostera amb un pam de nas i sense el bitllet per a la gran final de la Copa Catalunya. Tot i la decepció de dimecres a la nit, el Llagostera no ho té tot perdut. Al contrari. Si prospera el recurs d'impugnació del partit que presentaran els seus serveis jurídics, el Llagostera podria tenir els dos peus a la final de la competició. L'esperança rau en l'acta de l'àrbitre sobre el que va passar en els darrers minuts de partit. En un clima tens i de molts nervis entre les jugadors i les dues ban...