El Llagostera resisteix fins al minut 83

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 22-09-2019, Pàgina 9

Quan es diu que a segona B cada punt val or és per coses com les que ahir va viure el Llagostera. I és que quan el final del partit ja es deixava veure a l’horitzó amb un empat a zero al marcador l’Atlètic Llevant va donar un cop de gràcia al partit amb un xut de Joan des del balcó de l’àrea. Va ser l’1-0 amb què va acabar el partit, la segona derrota consecutiva dels llagosterencs, que van veure com se’ls escapava de les mans un punt que havien treballat des del minut u i que, en gran part, mereixien.

Futbolísticament, no va ser un partit brillant del Llagostera. Però el guió va ser el que van voler perquè més li interessava. Els locals van deixar clar que per qualitat manaven ells, però e...