És notícia

...

Acte de lliurament de premis del Concurs literari Sant Jordi 2017

Diumenge es van fer públics els noms dels guanyadors de la XXII edició del Concurs Literari Sant Jordi 2017 de la Biblioteca Julià Cutiller.

Els guanyadors de les categories juvenils i adults van recollir el premi diumenge, durant l’acte organitzat a les 11.00h. al Teatre Casino Llagosterenc. Marçal Pons Wendenburg va ser guardonat amb el premi de la categoria juvenil A amb l’obra La gran patata. Júlia Mont Darley amb l’obra Radiacions blaves? va ser la guanyadora de la categoria juvenil B. Enguany s’ha creat una nova categoria, juvenil C, que inclou els joves de 16 i 17 anys, per tal que no hagin de concursar dins la categoria adult, com feien fins ara. La guardonada d’aquesta nova categoria va ser Cèlia Forcano Campmany amb l’obra A l’espera de la llum. Els guanyadors, van rebre un diploma i un eBook. A la categoria juvenil van participar un total de 55 treballs. 57 treballs van optar al premi valorat amb 600 euros, corresponent a la categoria adults. Finalment va anar a parar a les mans de Manuel Roig Abad amb l'obra De la meua part. També es va fer esment del treball finalista d'aquesta categoria que va ser l'obra El nom del Llagosterenc Josep Maria Codina Tobías. L’acte d’entrega de premis, presidit pel regidor de cultura, Josep Aliu, va anar a càrrec de l’escriptor i editor Jon López de Viñaspre. El regidor de joventut, Robert Montiel, va ser l’encarregat d’entregar el premi del V Concurs de microrelats #CLV17 a Judith Palomo.
Durant l’acte vam poder sentir un fragment de les obres guanyadores i gaudir de diferents peces musicals interpretades per alumnes de l’Escola de Música de Llagostera.

Pel que fa a la categoria infantil van optar als premis un total de 449 treballs. Els guanyadors de les diferents categories d’enguany han estat: Bruna Gómez Carbó amb l'obra El petit pingüí, Emily Tapia Zenteno amb el conte il·lustrat Els llibres robats!!!, Jhan Carla Tapia Zenteno amb l’obra El retrocés en el temps i Maria Gutiérrez Rodríguez amb la poesia Un bon amic. Als guanyadors infantils, que es van fer públics a les 13.00h. després de l’espectacle infantil, se’ls hi va fer entrega d’un diploma i d’un lot de llibres. Durant l’acte de lliurament de premis també es va fer una menció especial al treball d’Aleix Monterosa Fornelino, En Zapi a l’espai.

Podeu consultar tots els treballs guardonats directament des d'aquí

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Horari hivern:

Dimarts i dijous de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h
Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 19:30 h
Dissabtes de 10 a 13 h (excepte mesos de juliol i agost)

Horari estiu (juliol i agost):

Tots els matins de dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Les tardes de dimarts i dijous: de 15:30 a 19:30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!