És notícia

...

Més de 160 alumnes visiten l'exposició 'Àlbums il·lustrats' a la Biblioteca

L’exposició “Àlbums il·lustrats”, ideada i coordinada pel Servei de Biblioteques - Diputació de Girona en col·laboració amb l’Oficina de difusió de la Diputació de Girona i comissariada per Montse Vila, ha rebut la visita de més de 160 alumnes dels dos centres educatius de primària del municipi. 

Tots ells han après la gran riquesa d’aquestes obres i han pogut comprovar que en ells, tot compta. Han après a reconèixer-los i han conegut, entre d’altres coses, la seva evolució històrica. 

Des de la Biblioteca agraïm als centres educatius la seva col·laboració per tal de donar-la a conèixer entre els seus alumnes i a totes aquelles famílies que l’han visitat aquests dies. 

Tot i que vam anunciar que l’exposició finalitzava demà, la podrem tenir fins el dilluns 28. Animem a tots aquells que encara no l’han pogut veure, que s’acostin a la Biblioteca per conèixer una mica més aquests llibres que agraden tant a petits i grans. 

A partir de dimarts 29 de gener l’exposició es trasllada a la Biblioteca de Cassà de la Selva i anirà fent gira per totes les Biblioteques de la xarxa de Biblioteques de la Diputació de Girona. 

L’exposició marxarà però la Biblioteca és plena d’àlbums il·lustrats per poder gaudir durant tot l’any. La nostra recomanació és que no us en perdeu cap!

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Horari hivern:

Dimarts i dijous de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h
Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 19:30 h
Dissabtes de 10 a 13 h (excepte mesos de juliol i agost)

Horari estiu (juliol i agost):

Tots els matins de dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Les tardes de dimarts i dijous: de 15:30 a 19:30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!