El Multiópticas Salt perd a la pista del Castellbisbal amb un mal segon període

(Diari de Girona. ).

DdG castellbisbal

n El Multiópticas CB Salt va encaixar la cinquena derrota del curs en caure a la pista del CB Castellbisbal en un matx condicionat per un mal segon quart dels gironins. Els homes d'Oriol Verdés es van veure castigats per les transicions ràpides dels locals, que van aprofitar la baixa intensitat defensiva del Salt. Aquest fet va provocar que el Castellbisbal, tercer classificat amb cinc triomfs en vuit jornades, marxés al descans amb quinze punts d'avantatge en el marcador.

Tot i així, un bon primer quart que va finalitzar 20-21 favorable als gironins va permetre al Salt no marxar del tot del partit. Al tercer període, els verd-i-negres van augmentar la intensitat pe...