El Salt reafirma el seu bon moment de forma guanyant el Simply Olivar

(Diari de Girona. ).

El Multiópticas CB Salt va obtenir una contundent victòria a casa davant el Simply Olivar (82-56) en un matx dominat pels homes d'Oriol Verdés en tot moment. Els dos primers períodes del matx van ser igualats, amb el Salt dominant el marcador amb diferències mínimes. Els gironins guanyaven per nou punts al descans, si bé la sensació era de superioritat per part dels verd-i-negres, que buscaven un triomf que els allunyés encara més després que els seus perseguidors fallessin.

A la represa, l'efectivitat de cara a cistella que els havia faltat en els primers vint minuts la van trobar els gironins amb un gran encert des de la línia de tres punts que va permetre al Multiópticas CB Salt ampl...