El Multiópticas CB Salt guanya el JAC Sants i es col·loca cinquè

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

El Multiópticas CB Salt va reafirmar una jornada més el seu bon estat de forma, sumant la quarta victòria consecutiva en imposar-se 58-67 a la pista del JAC Sants en el primer partit de la segona volta per als homes d'Oriol Verdés.

Un duel igualat com el de la primera volta disputat a Salt, que es va decidir a la pròrroga. Els gironins es van mostrar intensos des de l'inici del matx i això va permetre al Salt obtenir una renda de nou punts al final del primer quart. Amb l'absència de Nadal per motius mèdics i la presència d'Andreu Piqueras els gironins van poder mantenir-se per davant en el marcador al descans, tot i l'empenta del jove conjunt barceloní, que no es va rendir en cap momen...