És notícia

...

Nova data per a la presentació del llibre-catàleg 'El quadern de fil', de Josep Maria Oliveras i Eva Vàzquez

Degut als tres dies de dol oficial decretats per la Generalitat de Catalunya a tot el territori amb motiu de l’accident d’avió als Alps francesos, tots els actes oficials de les corporacions públiques de Catalunya queden anul·lats.

Així doncs, la presentació del llibre-catàleg El quadern de fil, del fotògraf Josep Maria Oliveras i la periodista Eva Vàzquez, que s'havia de realitzar aquest dijous a la Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt canvia de data i tindrà lloc el proper dilluns 30 de març a les vuit del vespre.

El quadern de fil és fruit del treball que ha realitzat el fotògraf saltenc Josep Maria Oliveras i que s'exposa des del dia 20 de març i de forma permanent al nucli central de la Factoria Cultural Coma Cros. El llibre afegeix a les fotografies un text de la periodista i escriptora de Salt Eva Vàzquez que, a partir de les mateixes, fa un recorregut per la història de la fàbrica però també pels records i les afectacions que aquesta ha tingut en la vida de molts saltencs i saltenques.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!