És notícia

Llegir té premi

Llegir té premi

Del 18 de juny al 9 de setembre, 700 joves d’entre 10 i 16 anys, usuaris de 168 biblioteques públiques de Catalunya, han participat en el concurs Llegir té premi, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que s' ha ofert a totes les biblioteques públiques de Catalunya. Aquest concurs tenia per objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques entre els joves durant les vacances d’estiu.

El concurs s'ha realitzat a través del portal educatiu Legiland i s'han organitzat en dues categories, de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys. Un cop registrats a la plataforma, els joves han pogut seleccionar les lectures entre més de dos-cents cinquanta títols en català, castellà i anglès. Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport paper a les biblioteques públiques de Catalunya.

A la Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt ens fa especial il·lusió que la guanyadora del Primer Premi de la categoria de 13 a 16 anys hagi estat l'Anna Chen, de la nostra vila. La flamant guanyadora ha rebut com a obsequi un iPad mini.

Felicitats Anna, i no deixis de llegir i encomanar el gust per la lectura!

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Dilluns de 15 a 19h
De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 19h
Dissabte de 10 a 13h

CONTACTE

C. de Sant Antoni, 1

17190 Salt

Tf. 972240322

bibsalt@salt.cat

SEGUEIX-NOS!