Dossier de premsa

És temps de cuinar amb pomes

30 de setembre de 2011 | El Punt

La poma té múltiples aplicacions gastronòmiques i els restauradors de Torroella i l'Estartit ho saben molt bé. Durant el mes d'octubre diversos establiments preparen acurats menús o una selecció de plats en què la poma apareix com a element destacat. Així presenten una carta de suggeriments on s'ofereix una selecció d'entrants, plats principals i postres basats en la poma de qualsevol de les varietats del país: pomes Golden farcides de carn, botifarra amb pomes Gala, mousse de poma Granny amb confit, amanida de formatge i poma Fuji...

A banda, hi ha diferents activitats complementàries com ara tasts de pomes, fires, xerrades sobre alimentació o festivals de fruita. D'entre aquestes destaca,...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/456202-es-temps-de-cuinar-amb-pomes.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta