Biblioteca Rafael Vilà i Barnils Arbúcies

HORARIS

HORARI DURANT EL CURS ESCOLAR

MATINS: de dimecres, dijous i divendres de 10 a 13
TARDES: de dilluns a divendres de 16 a 19.30

biblioteca@ajarbucies.cat -- 972 860 421 -- Whatsapp: 670 03 99 24

CONTACTE

C. del Pont, 2

17401 Arbúcies

Tf. 972860421

biblioteca@ajarbucies.cat

SEGUEIX-NOS!
Participa de les activitats programades!

AGENDA

Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Estimada Gris, de Sílvia Soler

Estimada Gris, de Sílvia Soler

"Sense feina i acabada de divorciar i amb la mort del pare encara recent, La Gris es troba amb quaranta anys, i amb una vida a la deriva i que cada cop sent menys seva"

Memòries de mi mateix, de Ferran Torrent

Memòries de mi mateix, de Ferran Torrent

"l'any 1968 tres joves treballadors amb conviccions polítiques fan una pintada reivindicativa que portarà conseqüències greus. Prop d'allí, enmig dels arrossars valencians, un jove falsificador de documents i de quadros, rep la visita de la policia del règim franquista (...) tan els primers com el segon actuen en contra d'un sistema corrupte, però des de punts de vista molt allunyats"

Hierba, de Keum Suk Gendry-Kim

Hierba, de Keum Suk Gendry-Kim

Hierba és la història real d'una superpervivent: Lee Ok-Sun, una jove coreana que durant la guerra del Pacífic fou explotada com a "dona de consolació". Aquest era l'eufemisme utilitzat per l'Exèrcit Imperial Japonès per a referir-se a les esclaves sexuals. Avui dia, aquell segueix essent un dels capítols més obscurs del segle XX.

El fill del perruquer, de Gerbrand Bakker

El fill del perruquer, de Gerbrand Bakker

En Cornelis és perruquer a Amsterdam. El 1977, quan la seva dona li diu que està embarassada, se’n va de casa i desapareix sense deixar rastre, després d’estavellar-se el vol que havia agafat cap a Tenerife.

Mamelles, de Nancy Vo

Mamelles, de Nancy Vo

Mamelles, tetes, pits, pitram... sí, aquest llibre es un atrevit homenatge a les mamelles. Un llibre informatiu divertidíssim que explica que son les mamelles i quines funcions tenen en tots els mamífers. A mes a mes aprendràs un munt de curiositats sobre les mamelles: saps que hi ha un animal que en te 13?

El gran llibre dels nostres boscos, de Blanca Millán

El gran llibre dels nostres boscos, de Blanca Millán

Els nostres boscos són llocs màgics i estan plens d’éssers vius: arbres, arbustos, fongs i tota mena d’animals, des dels senglars més grans fins als insectes més petits. Ja sabem que els arbres venen d’una llavor. Però sabies que són els éssers més longeus i grans del planeta? En aquest llibre trobaràs moltes activitats per divertir-te en cada moment de l’any i aprofitar al màxim les teves excursions a la natura.

El gran llibre de l'aigua, de Sarah Garré

El gran llibre de l'aigua, de Sarah Garré

Com funcionen les marees? Quines fases hi ha en el procés de tractament de l'aigua? Com es pot saber si s'acosta una tempesta? L'aigua de sota terra corre per rius subterranis? Qui va parlar de l'aigua virtual per primera vegada? Un llibre il·lustrat fascinant sobre el paper de l'aigua en el nostre planeta, en la natura i per a nosaltres, els éssers humans.

Sabó de casa, de Montse Vendrell

Sabó de casa, de Montse Vendrell

Per evitar que l’enviïn a la guerra del Marroc, Joan de Marongo fuig no tan sols del seu Almenar natal, sinó de tot allò que estima. A l'exili francès haurà d’aprendre a viure sense la seva família i, sobretot, sense la Marieta, el seu gran amor. Sabó de casa és una història basada en fets reals, però farcida de ficció, que s’ambienta inicialment a la Lleida dels anys vint i a la vida a pagès.

La llei de l'hivern, de Gemma Ventura Farré

La llei de l'hivern, de Gemma Ventura Farré

Una noia vetlla el seu avi, i en la solitud absoluta té dues grans companyies: la de la memòria i la de la imaginació. Mentre els cirerers es despullen, la llei de l'hivern s'imposa recordant-nos que per renéixer cal deixar anar. Amb un aire intimista i màgic, aquesta novel·la fa visible allò invisible: les persones que no hi són, però que ens guien a cau d'orella, l'amor que fem existir quan necessitem que existeixi i la forma com suplim cada absència.

El preu de la sang, de Jordi Coll

El preu de la sang, de Jordi Coll

A Sureny, una localitat petita del Pallars Sobirà, ha desaparegut l'Alexia, una nena de nou anys. Tot el poble es mobilitza per buscar-la, però durant la recerca troben enmig del bosc, enterrat i completament nu, un noi degollat. Una desaparició i un assassinat? Qui es el jove mort? On es la petita Alexia? L'últim cop que va ser vista sortia de l'assaig dels Pastorets, però aquell dia ja no va arribar a casa.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.