Biblioteca Lluïsa Duran La Bisbal d'Empordà

HORARIS

Matins: de dimarts a dissabte de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h

CONTACTE

C/ Agustí Font, 28

17100 La Bisbal d'Empordà

Tf. 972642179

biblioteca@labisbal.cat

SEGUEIX-NOS!
Participa de les activitats programades!

AGENDA

Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Indoxina

Indoxina

Aquesta col·lecció presenta al mercat una sèrie de destinacions que, bé siguin continents, regions o àmplies zones de la Terra, sempre tenen un comú alguns trets diferencials: a bellesa dels paisatges naturals, la complexitat dels ecosistemes en relació a l'ésser humà i el sentit d'aventura i èpica que se'ns desvetlla només de sentir el títol del llibre.

Gimnàstica rítmica

Gimnàstica rítmica

Descobreix la gimnàstica rítmica, el seu origen, les seves característiques més curioses, les gimnastes més reconegudes... i moltes altres coses! La gimnàstica rítmica és un esport amb valors essencials com ara la disciplina, el compromís i la superació personal. Descobreix la gimnàstica rítmica, el seu origen, les seves característiques més curioses, les gimnastes més reconegudes...

La Pitjor classe del món embolica la troca

La Pitjor classe del món embolica la troca

Tothom sap que el 4t B de l’escola Santa Regina és la pitjor classe del món, però res no aturarà els inseparables Stanley i Manjit. Aquesta vegada tenen un pla infal·lible per fer la millor guàrdia del pati i rescatar un pingüí del zoo. I això vol dir ficar-se en un embolic molt pitjor que els anteriors.

Guapa

Guapa

Hola, sóc la Bruixa. Estic molt contenta perquè tinc una cita. Jo em veig molt GUAPA, però no tots pensen el mateix. No deixen de donar-me consells i no sé què fer. Tindran raó? És possible agradar als altres i sentir-me bé al mateix temps?

Solitari

Solitari

Em dic Tori Spring. M’agrada dormir i escriure al meu blog. L’any passat, abans que passes tot això d’en Charlie i que hagués de fer front a la dura realitat dels exàmens de preparació i la sol·licitud per a la universitat, i tambe al fet que aviat hauria de començar a parlar amb la gent, tenia amics. Les coses eren diferents, em fa l’efecte. Pero ara tot s’ha acabat. Ara nomes hi ha el blog de burles Solitari i en Michael Holden. I en Michael Holden no m’importa gens, de veritat.

La Noia que es va entregar al mar

La Noia que es va entregar al mar

Durant generacions, la llar de la Mina ha estat arrasada per tempestes, inundacions i guerres. La seva gent creu que el Deu del Mar, que temps enrere era el seu protector, ara els ha maleït. Per salvar-los a tots, la Mina salta al mar. Amb aquest sacrifiqui arriba al Regne dels esperits, una ciutat màgica on habiten deus menors i besties místiques.

Doble jo

Doble jo

Com es pot bastir una identitat sobre 127 kg de mentides? Fent creure que t'estimes com ets, encara que tinguis un cos "no normatiu". Cridant ben fort que ets feliç, que tot va bé en el millor dels mons possibles i que no tens cap esquerda. És realment pràctic tenir una doble perquè, un dia, pots decidir gira-te contra ella i carregar-li-ho tot a l'esquena. Però com pots matar-la sense matar-te tu també?

Alice Guy

Alice Guy

El 1895, a Lió, els germans Lumière inventen el cinematògraf. Un any més tard, a París, Alice Guy filma la seva primera pel·lícula. Té 23 anys. Valenta i independent, testimoni privilegiat del naixement del món modern, Alice Guy és la primera cineasta de la història del setè art. Des de principis del segle XX, a la vegada directora, guionista i productora, la jove transforma l'oficina fotogràfica de Léon Gaumont en una gran empresa de producció cinematogràfica.

Unes Ganes salvatges de cridar

Unes Ganes salvatges de cridar

Unes ganes salvatges de cridar és la ràbia continguda que tenim a dins. Uns amics que viuen, moren i reneixen en cicles d’un dia, un ajudant d’enterramorts que és el sospitós perfecte per a un crim, una carta escrita des d’una zona de guerra, l’estrany pacte per aconseguir la fotografia perfecta o una guineu amb el do de la conversa són algunes de les històries que ens donen la imatge d’un món que ens aclapara:

Agatha Raisin y la turista impertinente

Agatha Raisin y la turista impertinente

Devastada por su matrimonio fallido con James, Agatha ya no sabe qué hacer. Y, como suele pasarle, escoge la peor opción de todas: seguir a su amado coronel retirado hasta Chipre, adonde el novio fugado se ha trasladado para recuperarse de la vergüenza y de la humillación sufridas. Pero en lugar de disfrutar de una luna de miel romántica bajo los cielos protectores de esta isla mediterránea, son testigos del asesinato de una turista inglesa en una discoteca

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.