Biblioteca Lluïsa Duran La Bisbal d'Empordà

HORARIS

Matins: de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30 a 19.30 h

CONTACTE

C/ Agustí Font, 28

17100 La Bisbal d'Empordà

Tf. 972642179

biblioteca@labisbal.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Hooky

Hooky

La Dani i en Dorian, uns bessons de dotze anys, perden l’autobús que els havia de dur a l’escola de màgia. A partir d’aquí, tot es complica...

Paf!

Paf!

L'home que la Boni troba dormint a la platja no recorda res, ni tan sols el seu nom... Però veient la seva barba malgirbada i que només té una cama, la nena està segura que deu ser un pirata. Necessita un nom i, sense dubtar-ho, la Boni l'anomena Paf! Aquest és el principi de les mil i una aventures que li esperen, plenes de mar, tempestes, mapes secrets i... pirates, molts pirates!

Pubertat positiva per a nois : cap a l'adolescència: guia de positivitat corporal i dels canvis al cos i en les emocions

Pubertat positiva per a nois : cap a l'adolescència: guia de positivitat corporal i dels canvis al cos i en les emocions

«Aquest és el primer llibre d'aquest tipus per a nois - un llibre revolucionari. Escrit de manera intel·ligent, accessible i interessant, basat en el coneixement més recent sobre el procés de maduració dels nois i prestant atenció a tots els seus aspectes.

Espies mítics

Espies mítics

Els 12 espies més famosos de la història i les seves gestes, amb una original presentació que recorda el disseny de les portades de premsa de l'època.

El Fantasma del llumí

El Fantasma del llumí

Al poble de l’Anna i en hi David fa molta calor, hi bufa un vent molt fort i fa dies que no hi plou. El perill d’incendi és molt alt. L’àvia els proposa fer cartells per avisar els veïns del perill que torni el fantasma del llumí. Aconseguiran fer-lo fugir?

L'Ull del llop

L'Ull del llop

Daniel Pennac ens sorprén amb una història plena de sensibilitat. Un relat ecologista que narra l ́amor a la vida i a la natura d ́un jove i un llop. Que narra també les peripècies vitals dels seus prot

Família de mentiders

Família de mentiders

Vint-i-set anys abans dels fets descrits a la novel·la Mentiders, tornem a l’illa privada de la família Sinclair i en coneixem la seva generació anterior. La història se centra en les germanes Sinclair i l’estiu que passen a l’illa quan eren adolescents. Aquí descobrim que ser un Sinclair significa que no pots trontollar, tenir dubtes ni estar de dol, encara que es mori algú dels teus

Wind breaker

Wind breaker

L'institut Fûrin s'ha guanyat la pitjor reputació d'entre tots els centres de la zona per tenir la mitjana més baixa i els alumnes més rebels. Haruka Sakura és un jove que acaba d'arribar a la ciutat i vol convertir-se en el més fort del barri per protegir a totes aquelles persones que li importen.

Roaming

Roaming

Evocadora i plena de vida, aquesta singular i elegant visió d'un paradís urbà revelarà lentament les seves imperfeccions al ritme dels seus tres visitants.

Els Fills de l'Elisabeth

Els Fills de l'Elisabeth

La Maternitat d’Elna va ser una trinxera de pau i d’humanitat durant els anys més crítics del segle xx. Des de llavors, Elna és un símbol de dignitat i un far de memòria democràtica. Entre el 1939 i el 1944, una jove infermera suïssa va comandar, contra el corrent feixista i superant un munt d’obstacles, un projecte que va salvar centenars de vides.

Nou animal

Nou animal

Nou animal (2021) és una mirada divertida, incisiva, crua i alhora dolça sobre la mort, el dol i la sexualitat del segle XXI.L’Amèlia Aurèlia s’acosta a la trentena, treballa de maquilladora al negoci funerari familiar i les seves relacions més íntimes són a través de les aplicacions de cites. Quan la seva mare mor inesperadament, l’Amèlia marxa a Tasmània per buscar consol en el seu pare biològic.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.