Biblioteca Comarcal de Blanes Blanes

HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h (la sala infantil tanca a les 20 h)
Dissabtes, de 10 a 14 h

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Le dedico mi silencio

Le dedico mi silencio

Toño Azpilcueta pasa sus días entre su trabajo en un colegio, su familia y su gran pasión, la música criolla, sobre la que lleva investigando desde su juventud. Un día, una llamada le cambia la vida. Una invitación para ir a escuchar a un guitarrista desconocido, Lalo Molfino, personaje del que nadie sabe demasiado pero de gran talento, parece confirmar todas sus intuiciones: el amor profundo que siente por los valses, marineras, polkas...

Hôzuki, la llibreria de la Mitsuko

Hôzuki, la llibreria de la Mitsuko

Mitsuko tiene una librería de lance especializada en obras filosóficas. Allí pasa los días serenamente con su madre y Tarô, su hijo sordomudo. Cada viernes por la noche, sin embargo, se convierte en camarera en un bar de alterne de alta gama. Este trabajo le permite asegurarse su independencia económica, y aprecia sus charlas con los intelectuales que frecuentan el establecimiento.

Assaig general

Assaig general

Milena Busquets continua la seva missió d’explicar el món a través de la seva vida i les experiències d’una dona privilegiada en una part privilegiada del món. A Assaig general, escrit durant el transcurs d’un any a través d’una història llarga i una sèrie d’articles curts, l’autora ens parla de família, seducció, por, èxit, solitud, el sector editorial en què va néixer i l’experiència d’escriure sense impostura, entre d’altres.

Hiperràbia

Hiperràbia

En Ludo, l'Uri i en Xapa són tres adolescents que surten de nit a veure què els ofereix la ciutat: Barcelona és poc menys que el seu territori de jocs i diversió. Sense propòsits, sense maldat, sense consciència. Als seus cors encara ressonen cançons i sentiments infantils, però també els atrau la parafernàlia feixista. I les seves bretolades van sent més i més violentes, fins que ensopeguen amb una persona sense llar que dorm en una oficina d'estalvis.

Benvolgut imbècil

Benvolgut imbècil

Una descarnada novel·la concebuda com un diàleg volcànic. El viatge al caos interior d’uns personatges que tracten d’omplir els seus buits entre les addiccions, l’allament, el pas del temps i l’ego, pero tambe entre les violencies, el classisme i el masclisme rampant de la societat actual. Una nova descàrrega de realisme i humanitat de qui ha estat definida com l’escriptora francesa que enten mes be la nostra epoca i que ja es una de les veus mes importants de la literatura europea actual.

La noia perfecta

La noia perfecta

Un matí, avisen la Rachel Deville que la seva millor amiga des de fa més de trenta anys, Adèle Prinker, una matemàtica brillant, s'ha suïcidat. Però la Rachel, que és una coneguda novel·lista, més enllà de l'impacte emocional també se sent inesperadament alleujada, amb una ambivalència de sentiments que reflecteix bé la seva història: una història d'amistat, l'amistat més genuïna, però també dels seus costats foscos: amor i disputa, suport incondicional i rivalitat silenciosa

En agosto nos vemos

En agosto nos vemos

Cada mes de agosto Ana Magdalena Bach toma el transbordador hasta la isla donde está enterrada su madre para visitar la tumba en la que yace. Esas visitas acaban suponiendo una irresistible invitación a convertirse en una personadistinta durante una noche al año. Escrita en el inconfundible y fascinante estilo de García Márquez, En agosto nos vemos es un canto a la vida, a la resistencia del goce pese al paso del tiempo y al deseo femenino

La ciutat i les seves muralles incertes

La ciutat i les seves muralles incertes

El protagonista d’aquesta novel·la no pot imaginar que la noia de la qual s’ha enamorat està a punt de desaparèixer de la seva vida. D’instituts diferents, es veuen quan poden i tot i que ella també l’estima, li diu que no pot estar amb ell. En les seves trobades, li parla d’un altre món, d’una ciutat emmurallada en la qual ella és més real que en aquest, on se sent com una ombra

Ritual

Ritual

Siete pies, cortados y atados entre sí, aparecen flotando en el río Sena, cerca de la sede central de la Policía Judicial francesa. Se forma rápidamente un equipo de investigación, dirigido por el capitán Martin Vaas. La búsqueda de los cuerpos a los que pertenecen esos pies hace que se reabran casos de hace más de veinte años, crímenes en los que al cadáver le faltaba un pie, cometidos cerca del curso de un río.

Història d'un piano

Història d'un piano

El protagonista de la novel·la troba el piano de so vellutat que sempre havia volgut en una petita botiga del barri de Gràcia. En Janusz Borowski, un home misteriós nascut en un bosc a l’est de Polònia, l’adverteix que es tracta d’un piano molt especial que ha de cuidar.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.